Squashbiffar med dillyoghurt
Dagen till ära tänkte jag att jag skulle bjuda min gäster på mammas egen odlade squash.
Blandade bla ihop lite fetaost, soltorkade tomater
Gjorde dom till biffar :)
Resultatet blev detta och gästerna var mycket nöjda :)
Recept till biffarna: 2 portioner
Tid: Beror på kockens slöhet allt från 15 min-1 ½ h. ;)
½ squash, grovriven 200g (se till att krama bort vätskan ur squashen)½ vitlöksklyfta riven
2-3 soltorkade tomater, hackade
1 salladslök, hackad
½ dl grahamsmjöl
50 g fetaost, smulad
2 msk persilja hackad
3 msk skorpsmulor
1 ägg
salt & peppar enligt behag
Blanda ihop allt och stek i rapsolja. Till dillyoghurten använde jag turkiskyoghurt, hackad persilja samt dill, peppar och salt.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar